Leefkracht Jeugdzorg - Onderzoek naar intelligentie

Onderzoek naar intelligentie

Sommige kinderen doen goed hun best op school, maar toch blijven de resultaten achter. Geldt dit ook voor jouw kind? Wil je weten wat zijn of haar talenten en vaardigheden zijn en of wil je weten of die wel optimaal benut worden? Een intelligentieonderzoek geeft antwoorden op de vragen die jou bezighouden. Het onderzoek laat zien of het huidige onderwijsniveau wel passend is en geeft inzicht in de sterke kanten van je zoon of dochter.

Sterke en zwakke punten

Het onderzoekstraject bestaat uit een intakegesprek, een testafname en een adviesgesprek en wordt uitgevoerd door een orthopedagoog en een gezondheidszorgpsycholoog van Leefkracht Jeugdzorg. Na afloop vergelijken we de resultaten met de prestaties van leeftijdsgenoten. Zo wordt duidelijk op welke gebieden jouw kind een achterstand of juist een voorsprong heeft. Naast een gericht en passend onderwijsadvies krijgt je kind handvatten om de sterke punten beter in te zetten en om eventuele zwakke kanten te compenseren. De adviezen vind je in het verslag dat je na afloop van het traject van ons ontvangt.

Neem contact op

Meer weten over dit intelligentieonderzoek? Neem contact met ons op via 0485 52 00 54 of stuur een e-mail naar info@leefkracht-jeugdzorg.nl.

 

 

Vestigingen

  • Boxmeer
  • Deurne
  • Venray